Beslenme

Doğal Köy Beslenme Konsepti Sadece 'te.

Raf ömrü uzatılmış tüm ambalajlı ürünlerden uzak tutarak erken yaşlarda doğal ve sağlıklı beslenme bilinci ve ağız tadı oluşturuyoruz.

Biz çocuklarınızı Aspartam’dan, E ile başlayan kimyasallardan, Trans yağlardan, Gıda Boyalarından ve Gıdalara tuzaklanmış kanserojen içeren katkı maddelerinden uzak tutuyoruz.

Mevsiminde meyve ve sebzeleri (domates, bamya, vb.) doğal yöntemle konserveleyerek / DeepFreeze'leyerek kanserojen içeren GDO’lu mevsim-dışı gıdalardan koruyoruz.

Hepimizin çocukluğumuzda illa ki tattığı geleneksel ve doğal ağız tatlarıyla çocuklarımızı tanıştırıyoruz. Taze meyve suları, sıkma-börek, açık ekmek(yufka) ve bazlama, ev mantısı ve yüksük çorbası gibi doğal tatlara çocuklarımızı alıştırıyoruz.

Sevgili Anne-Babalar, Sevgili Veliler, çocukların günlük beslenme alışkanlıklarını son derece önemsemektedir. Kemik ve doku gelişimi, bağışıklık sistemi ve diğer vücut korunma sistemlerinin oluşumu açısından çok kritik olan 6 yaşa kadarki süreçte çocuklarımızın raf ömrü uzatılmış ambalajlı ve hormonlu (ve çoğu kanserojen içerdiği bilinmekte olan) ürünlerden uzak tutulması, doğal ve hormonsuz gıdalar tüketmeleri önemlidir.

1. Hepimiz çocukluğumuzdan bu yaşımıza kadar raf ömrü uzatılmış bir çok ambalajlı gıda ürünü tüketmişizdir. İçimizde bar çikolata, bisküvi, cips, balık kraker, gazoz- kola, salam-sosis, ketçap, dondurma, sakız, meyveli meyvesiz market yoğurdu, vb. ürünleri tüketmemiş kimse yoktur. Ambalajlı gıda maddelerine raf ömrünü daha da uzatmak için Aspartam, YüksekFruktozMısırŞurubu, MonosodyumGlutamat (MSG) ya da E621, Trans Yağ, SodyumSülfit, SodyumNitrat/ SodyumNitrit, BHA ve BHT, SülfürDioksit, PotasyumBromatveGıda Boyaları (Sunsetyellow (E110), Tartrazin (E102), Karmoisine (E122), Panceau (E124), Quinoline (E104), Allurared (E129), Sodyum Benzoat (E211)) içermektedir.

Bir kısmı kanserojen içeren bu kimyasallar kısa ve uzun vadede vücut direncimizi kırmakta, unutkanlık, uyuşukluk, şişmanlık, depresyon, korku atakları, huzursuzluk, uykusuzluk, tat kaybı, çarpıntı, nefes darlığı, diyabet, obezite, Alzheimer, Parkinson, Huntington hastalıkları, sara(epilepsi), kalpkrizi, kalp rahatsızlığı ve inme(felç), ensülin direncini arttırma, gebelerde düşük riski, nefes problemleri, kaşıntı, KANSER, beyin sinir ağını etkileme, bronş problemleri, düşük kanbasıncı, Çocuklarda Davraniş Bozukluklarina Ve Önemli Ölçüde IQ Seviyesinin Düşmesi gibi olumsuz sonuçlara yolaçtığı artık bilimsel olarak ispatlanmıştır.

2. Hepimizin bildiği gibi artık meyve ve sebzeler GDO’lu tohumlarla doğal mevsimi dışında da üretilmektedir. Doğal tat ve kokudan yoksun olan bu mevsim-dışı GDO’lu meyve-sebzelerin kanserojen içerdiği, kansere yakalanma riskini artırdığı, kısırlığa yolaçtığı gibi yan etkileri uzmanlarca çok net bir şekilde belirtilmektedir.

Bilinçsiz bir tüketim ile malesef bazen de abartarak bunları tükettik ve tüketiyoruz. Keşke tüketmeseydik. Ancak çocuklarımıza Anaokulu’nda doğal beslenme imkanını sağlayabilirsiniz.

Neden BOSTONKIDS?

  • USBOSTON İngilizce Eğitim Programı.
  • Uluslararası Kalite Standartları.
  • Minimum Teknoloji - Minimum Radyasyon Konsepti.
  • Doğal Köy Beslenme Programı.
  • Tam Çocuk Güvenligi Konsepti.
Uslu Çocuklar Anaokulu:

Deniz Mahallesi,
3006 Sokak No:23.
Tel: +90 324 473 22 00
E-mail: bilgi@uslucocuklar.k12.tr

BİZİ TAKİP EDİN:
Copyright © 2017. Tüm hakları saklıdır.